Kukkapää Suomi

Welcome to Kukkapaa!

Kukkapää Suomi

Kukkapää Suomi

Palvelut, joihin kuuluu majoitus

Tarjoamme ilmaiset palvelut mukavaan oleskeluun

Polkupyörät

Pyöräily tarjoaa virkistävää vaihtelua kaupunkielämän kiireeseen. Meillä ollessasi pääset nauttimaan alueen lähimetsien rauhallisesta kauneudesta pyöräilemällä sen mutkaisia polkuja pitkin ja tutustumalla samalla Saimaan järven henkeäsalpaaviin maisemiin vaivattomasti.

Polkupyörän vuokraus sisältyy mökin hintaan.

Lasten leikkipaikka ja leikkipuisto

Kukkapään lomakylässä nautimme erityisesti siitä, että saamme palvella myös kaikkein pienimpiä vieraita. Päärakennuksessa on viihtyisä nurkkaus, täynnä pelejä ja muita huvituksia, jotka takaavat hauskanpidon silloinkin, jos sää muuttuu huonoksi. Ulkoleikkipuisto tarjoaa myös viihdyttäviä kiipeilytelineitä, pelejä ja aktiviteetteja.

Ilmoitathan meille etukäteen, jos tarvitset matkasänkyä tai syöttötuolia ja tarjoamme ne mielellämme.

Urheiluvälineet

Hyödynnä aktiiviseen harrastamiseen sopivia varusteitamme. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset rajattomaan hauskanpitoon lomallasi, aina lentopallosta jalkapalloon. Haasta ystäväsi ja perheesi sulkapallopeliin tai testaa taitosi frisbeen heitossa.

Soutuvene

Tutustu Saimaan hiljaiseen kauneuteen mutkattomasti! Lomakylässämme majoittumiseen sisältyy soutuveneen ilmainen käyttöoikeus, joka sopii erinomaisesti kalastusretkiin, henkeäsalpaavien luontohetkien vangitsemiseen tai yksinkertaisesti vain rauhoittumiseen luonnon seesteisyydessä.

Soutuvene kuuluu kaikille vieraille majoituksen hintaan.

Grilli- ja grillauslaitteet

Grillaa järven tyynen rauhallisen näkymän äärellä. Jokaisessa mökissä on käytettävissä hiiligrilli maksutta. Tarjoamme kaikki olennaiset tarvikkeet aina sytykkeistä ensiluokkaisiin hiiliin (lisämaksusta) sujuvan grillauksen varmistamiseksi. Kokoonnu yhdessä läheisempiesi kanssa ja nauti suomalaisen luonnon antimista.

Jokaisessa mökissä on kannettava hiiligrilli (ilmaiseksi).
Meiltä löytyy kaikki grillitarvikkeet: hiilet ja sytytinneste (lisämaksusta)
Does this look like fun? Check out our accommodations.

Maksulliset palvelut

Ilmaisten palveluidemme lisäksi Kukkapään Lomakylä tarjoaa lukuisia maksullisia palveluita, jotka tekevät lomastasi himpun verran mukavamman

alkaen 120 €

/3 tuntia

Iso vierassauna

Saunaan mahtuu 20 henkilöä. Sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessa järven rannalla ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen: perinteinen löylyhuone, täysin varusteltu keittiö ja astiasto, ruokailutila, olohuone ja terassi, josta avautuu näkymä suoraan järvelle päin.

Vuokrahinnat:
 • Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä: 170 € / 3 tunnin istunto.
 • Arkisin: 120 € / 3 tunnin istunto.
 • Jokaisesta seuraavasta tunnista – 10 €.
Varattava etukäteen.

alkaen €30

/3 tuntia

Grillikatos

Saimaan rannalla sijaitseva hirsinen grillikatos, josta löytyy grillaus- ja savustusvälineet. Grillikatos sopii erinomaisesti perhejuhlien tai grillaustapahtumien, syntymäpäiväjuhlien ja vastaavien viettopaikaksi, joissa osallistujamäärä ei ylitä 10 henkilöä.

Jaamme mielellämme vinkkejä hyvistä paikallisista savolaisista kala-, liha- ja vihannesruokaresepteistä.

 • Vuokraus: 30 euroa/3 tuntia.
 • Jokaisesta seuraavasta tunnista: 10 euroa.
Varattava etukäteen.

pyydettäessä

Opastetut kalastusretket

Järjestämme opastettuja kalastusretkiä sekä kokeneille kalastajille että aloittelijoille. Retkelle lähdetään nykyaikaisella moottoriveneellä, joka on täysin varusteltu. Osaava oppaamme vie teidät parhaisiin kalastuspaikkoihin ja auttaa syöttimien valinnassa. Mahtava kokemus ja hyvä kalasaalis ovat taattuja! Tarjoamme erilaisia kalastusretkipaketteja. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme yksityiskohdista.

alkaen €10

/päivä

Kalastusvälineiden vuokraus

Meillä lomaillessa kalastusvälineitä ei tarvitse olla mukana omasta takaa. Tarjoamme kaikki tarvitsemasi kalastusvälineet vaivattoman kokemuksen takaamiseksi.

Vuokraus:
 • Onki: 10 euroa/päivä.
 • Virveli: 12 euroa/ päivä.

alkaen €6

/lupa/vuorokausi

Kalastuslupa

Kalastaminen on mukavaa, mutta muistathan, että tiettyihin kalastusmuotoihin tarvitaan erillinen lupa, jonka voitte ostaa kätevästi kauttamme. Annamme samalla teille kartan lähistön vesialueista, jonka avulla löydätte kattavat tiedot hyvistä kalapaikoista Kukkapää lomakylän lähettyviltä.

Vuonna 2024 maksu on:
 • 6 euroa / vuorokausi.
 • 16 euroa / 7 vuorokautta.

alkaen €55

/vrk

Veneen vuokrauspalvelu

Soutuveneet sisältyvät majoituksen hintaan. Jos kaipaat hieman enemmän vauhtia, voit vuokrata meiltä moottoriveneen.

Moottoriveneen vuokraus:
 • Hinta: 55 €/vrk (hinta sisältää tankin bensaa)

alkaen €20

/1 tunti

SUP-laudan vuokraus

Suppailu on yksi tämän hetken suosituimmista ulkoilulajeista! Tämä hupi ei vaadi suurta kokemusta ja sopii niin lapsille kuin aikuisille.

Meiltä voit vuokrata SUP-laudat, joilla pääset nauttimaan rauhallisesta järviretkestä ja ihailemaan ympäröiviä luonnonmaisemia.

Laudat kantava jopa 150 kg painavan vieraan!

SUP-laudan vuokraus:

 • 1 tunti : 20 €
 • 2 tuntia : 35 €
 • 3 tuntia : 40 €
Huomioi, että useimmat laudat kantavat jopa 2 henkilöä, mutta 150 kg painorajan ylittäminen voi vaarantaa sen vakauden!

€10

/3 tuntia

Sauvakävelyvälineet

Sauvakävely luonnossa sopii kaikille riippumatta sukupuolesta, iästä tai fyysisestä kunnosta. Tarvittavat välineet eli kävelysauvat saat vuokrattua meiltä. Työntekijämme kertovat mielellään sauvakävelyyn liittyvistä asioista sekä Saimaan ja Sulkavan alueen hyvistä reiteistä. Tutustu sauvakävelyn iloihin vain 10 eurolla per 3 tuntia.

€10

/yö

Majoittuminen lemmikkieläinten kanssa

Monille lemmikit ovat kuin perheenjäseniä! Tästä syystä Kukkapään mökeissä voi majoittua myös lemmikkien kanssa, mutta sitä tulee ilmoittaa erikseen vastaanottoon. Lemmikkieläimen majoittaminen maksaa 10 euroa/yö.

alkaen €10

/setti

Liinavaatteet

Lomakylän mökit vuokrataan ilman vuodevaatteita, mutta voitte tarvittaessa varata tarvittavan määrän laadukkaita liinavaatesettejä yöpymisenne ajaksi. Yhden setin hinta on 10 euroa per henkilö (settiin sisältyy vuodevaatteet ja pyyheliina). Tai nauti valmiiksi pedatusta sängystä 12 eurolla per henkilö.

€5

/pesu

Pesula

Voit hyödyntää lomailunne aikana kätevää pesutupaa, joka sijaitsee päärakennuksessa. Pyykinpesukoneen käyttö maksaa 5 €/pesu. Huomaathan, että pesujauhe ja huuhteluaineet eivät sisälly hintaan.

Helpota oleskeluasi avullamme ja nauti jokaisesta hetkestä kauniin Saimaan rannalla.

€15

/päivä

Venelaituri

Mikäli olet oman veneen onnellinen omistaja, käytät sitä aktiivisesti loman aikana eikä sinulla ole pysyvää laituripaikkaa, voit vuokrata sellaisen lomakylästämme.

Hinta: 15 euroa/vuorokausi

Ennakkovaraus vaaditaan.

€30

/päivä

Lakeside Camping

Settle into our specially equipped camping areas, designed for tents, trailers, or campers, and immerse yourself in nature's embrace. Experience the perfect blend of outdoor adventure and modern comfort for just €30 per day.

ENJOY, EXPLORE AND EXPERIENCE

QUESTIONS?

Give Us a Call

+358 (0) 442412859 For calls and What's App messages Daily from 11:00 (11 a.m.) to 19:00 (7 p.m.) +358 (0) 207920230 For calls Daily from 11:00 (11 a.m.) to 19:00 (7p.m.)

Send Us an Email

booking@kukkapaa.com Reservation department

Drop By and Talk

Vekarantie 469, 58700 Sulkava, Etelä-Savo, Finland